dilluns, 11 de febrer de 2013

Una papallona
Nick Vujicic és una persona que va néixer sense extremitats, però això no ha fet que tingui una de les capacitats de superació més grans del món. Ell ens serveix com exemple per quan creiem que no som capaços, realment, ho som.
En aquesta feina mirarem d'aprendre d'aquest superheroi, un exemple per tots. Aquí trobareu dos audiovisuals, que són els que passem a classe:
Òbviament, es poden trobar molts més materials sobre aquest personatge, és per això, que aquí us poso un link on us posa directament al llistat de vídeos d'aquest personatge.

D'aquest personatge, aprofitarem per veure un curtmetratge anomenat "El circ de les Papallones"
No és l'únic pas del món amb una situació semblant, de fet, és molt més comú del que ens pensem. Aquí tenim un material animat on podem veure la petita història i reacció a un nen del que li està per venir a la vida, viure!

Activitat: Aquí el alumnes hauran de veure els materials que passem i recollir-ne idees, per després posar-les en comú amb la resta de la classe. D'aquesta manera, treure'm conclusions sobre el que hem vist, i podrem parlar sobre què podem aprendre d'aquest exemple de superació personal.

Per fer-la, aprofitarem una cançó de Stromae en la qual va participar en Jamel Debbouze anomenada "Alors on danse". Ja veureu que un d'ells, un dels actors i humoristes de França té una particularitat de la que avui n'estem parlant.


Context: Activitat perfecta per parlar de:
1- Superació personal, per fer veure a l'alumne que ell pot si s'ho proposa.
2- Les persones amb discapacitat són molt capaços.
3- Valorar el que tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari