diumenge, 3 de març de 2013

Els petits canvis són poderosos

Tots sabem que al planeta hi ha moltes coses per millorar. és per això que hem agafat el lema d'un super heroi que era famós farà uns 15 anys, que es va crear amb la finalitat de fer entendre la importància del reciclatge a la gent. Aquest és ni més ni menys que el Capità Enciam, i ell ens servirà per fer la següent activitat. Amb aquesta activitat, poden prendre consciència que hi ha moltes coses que s'haurien de canviar al món, i que si tots posem el nostre granet de sorra podem fer un planeta millor.

Aquí tenim tres exemples de super herois que treballen per arreglar coses en concret:

El Capità Enciam lluitava pel medi ambient

 El Dr. Charles Xavier treballa per la coexistència 
pacífica entre humans i mutants.
El Capità Amèrica des dels inicis va ser un 
super heroi molt patriòtic contra els nazis.

En aquesta sessió, cada alumne haurà d'inventar-se un super heroi que amb poders o no, s'haurà d'encarregar de que treballi per solucionar alguna cosa per millorar el món. No servirà agafar cap personatge ja existent, i cadascú haurà de fer que solucioni alguna cosa diferent, per així entre tots veure quines coses podem fer per millorar el nostre planeta entre tots. 

Aquí teniu l'exemple fet per un alumne de sisè de primària, i el seu super heroi Goril·laman: Té el poder de llançar uns rajos dels ulls capaços de desviar un esteroide que xoqui contra la terra, i d'evitar els robatoris i la delinqüencia.

Goril·laman


Activitat perfecta per parlar de:

- Coses que els alumnes creuen que un superheroi podria millorar del món.
- Si cal tenir superpoders per convertir-se en un heroi.
- Per aconseguir alguna cosa si tots posem el nostre gra de sorra és més senzill.
- Super herois en general que ells coneguin.

Cap comentari:

Publica un comentari