dimecres, 6 de març de 2013

I tu a qui admires?

Avui en dia, amb la gran quantitat de mitjans de comunicació que hi ha, els nens i joves veuen moltes coses. Això fa, que sovint, una infant agafi com a referent a una persona que probablement pels adults no és un bon exemple. Des de l'assignatura creiem que això és educable, però sabem realment quines persones admiren els nostres alumnes?

Pensador i polític indi que va treballar per l'independència del seu país a partir de la no violència, entre d'altres...
Totes les persones admirem a algú per com és, pel que fa o ha fet, i sobretot, per com ho ha fet. És per això, que en aquesta activitat veurem qui són els referents dels nostres alumnes. Però, abans que ells es preparin els seus, creiem convenient que el mestre posi els seus exemples abans.

Va treballar perquè s'acabés la separació racial a Sud-Àfrica entre negres i blancs.

Activitat: Cada alumne haurà de preparar la descripció de dues persones que admiri. Haurà d'explicar com són físicament, de personalitat, i sobretot perquè els admira. Tanmateix, no n'ha d'escollir dues qualsevols, sinó que haurà de triar un personatge que no conegui (algú conegut o famós) i una persona del seu entorn, que l'hi sigui molt propera.

Molt actiu en l'ajuda, solidaritat i cooperació amb els desafavorits del tercer món.

Activitat perfecta per parlar de:
- Els valors que creuen els alumnes i el mestre que són importants en una   persona.
- Quins són segons el mestre exemples de persones que s'haurien d'amirar.
- Diem a les persones properes que les admirem?
- Per què creiem que admirem a una persona?

Cap comentari:

Publica un comentari