dimecres, 29 de maig de 2013

Enyoraré molt... I recordaré molt especial el dia que...

Activitat adequada quan els alumnes han de canviar d'escola, o fins i tot canviar de cicle, és a dir, passar de Primària a E.S.O, o alguna cosa semblant. Això seria el que diríem als alumnes, o bé els hi faríem llegir per introduir-los el tema que parlarem:
Vosaltres heu format part de la història d'aquesta escola, més ben dit, heu ajudat a crear-la. Això ha estat així perquè vosaltres heu passat moltes hores durant molts anys en aquestes parets, creixent, aprenent i formant-vos en el que ara sou. Cadascú tindrà una impressió de l'escola, però el que és segur és que no hi tornareu a fer classe, ni seguireu amb els mateixos companys. Amb els anys anireu recordant tot el que vau viure, anècdotes divertides i moments innolvidables. Ja s'apropa la fi de curs, i amb això un canvi de cicle a la vostre vida ple d'aventures. Avui parlarem d'aquests moments, i és el dia per explicar-los. 
En aquesta activitat els alumnes hauran d'explicar-nos dues coses: La primera ens hauran de dir què enyoraran molt de l'escola i després què recordaran amb els anys com a quelcom molt especial (una anècdota en concret). Activitat perfecta per parlar de:
- Alguna anècdota dels anys viscuts.
- Del record.
- De si l'amistat verdadera dura per sempre. 
- Del pas del temps.

Cap comentari:

Publica un comentari