divendres, 13 de febrer de 2015

Eso que tú me das

Les persones no tenim una salut de ferro, i a vegades, ens posem malalts. N'hi ha que són mortals i d'altres que no (tot i que moltes d'aquestes ja no ho són gràcies als avenços de la ciència), això fa que al llarg de la vida no estiguem bé vàries vegades.
Malgrat la majoria de vegades ens passi en pocs dies, hi ha casos on les persones estan molt de temps lluitant per curar-se, d'altres casos on no hi ha cura i has de conviure-hi durant el que queda de vida.


Aquí tenim la última cançó que va compondre el músic Pau Donés

Avui dia, el càncer (igual que la covid) és una malaltia que s'emporta moltes vides, tot i que en molts casos si que hi ha cura. Però, no només hi ha aquesta, n'hi ha moltíssimes, i afecten a moltes persones, tantes que de ben segur que tots coneixereu a algú que estigui amb tractaments per curar-se.
El més important de la vida persones amb càncer i persones sense cap tipus de malaltia

L'artista Pau Donés ens explica quin creu que són els 20 manaments per ser feliç

Heu de pensar què li diríeu a una persona que està lluitant per superar una malaltia. Podeu fer-ho sobre algú que conegueu, sobre qualsevol cas hipotètic, i pot ser una persona que li acaben de diagnosticar o que estigui terminal, com vulgueu. Un cop pensat què direm, pensarem com ho direm per plasmar-ho en forma de regalo-dedicatòria (per exemple en cartolines de color, o bé fent un mini vídeo on sortir dient el missatge).
Digues també quins manaments dels que ha dit creus que són els que més t'han agradat i perquè.

Cap comentari:

Publica un comentari