divendres, 13 de febrer de 2015

Les petites coses sovint no es converteixen en grans fins que no ens falten.

Les persones no tenim una salut de ferro, i a vegades, ens posem malalts. N'hi ha que són mortals i d'altres que no (tot i que moltes d'aquestes ja no ho són gràcies als avenços de la ciència), això fa que al llarg de la vida ens posem malalts vàries vegades.
Malgrat la majoria de vegades ens passi en pocs dies, hi ha casos on les persones estan molt de temps lluitant per curar-se i d'altres casos on no hi ha cura i has de conviure-hi durant el que queda de vida.
Avui dia, el càncer és una malaltia que s'emporta moltes vides, tot i que en molts casos si que hi ha cura. Però, no només hi ha aquesta, n'hi ha moltíssimes, i afecten a moltes persones, tantes que de ben segur que tots coneixereu a algú que estigui amb tractaments per curar-se.
En aquest material podreu veure les reflexions sobre què creuen que és el més important de la vida a persones amb càncer i persones sense cap tipus de malaltia.
En aquesta activitat heu de pensar què li diríeu a una persona que està lluitant per superar una malaltia. Podeu fer-ho sobre algú que conegueu, sobre qualsevol cas hipotètic, i pot ser una persona que li acaben de diagnosticar o que estigui terminal, com vulgueu. Un cop pensat què direm, pensarem com ho direm per plasmar-ho en forma de regalo-dedicatòria (per exemple en cartolines de color, o bé fent un mini vídeo on sortir dient el missatge).

Cap comentari:

Publica un comentari