dilluns, 2 de març de 2015

Jo sóc com tu i no m'assemblo a ningú

Al món hi ha moltes persones que neixen amb algun tipus de discapacitat o disfuncionalitat, ja sigui física com psíquica. No obstant, avui ens centrarem en el segon cas,  perquè què opinem d'aquestes persones? Quina imatge tenim sobre ells i sobre la seva vida?
Tothom haurà d'escriure una reflexió de 4-5 línies sobre què opina cadascú de les persones amb alguna discapacitat psíquica. Un cop tothom ho hagi escrit, es comentarà en veu alta, així també podrem apreciar l'idea general del grup.
Un cop finalitzat el petit debat, veure'm aquests dos materials:

Sabies que fa una pila d'anys a la cort espanyola es tenien nans i persones amb discapacitat psíquica per distreure els monarques? El pintor Velázquez en va retratar una pila.
Un cop vist els materials, els alumnes hauran de preparar una altra segona reflexió d'unes 4-5 línies també. Aquí exposaran l'opinió que tenen ara, hagi canviat respecte abans o no. Un cop escrit, es tornarà a fer un debat sobre si han canviat d'opinió o no.
Aquí per acabar el videoclip del grup "La Pegatina" ajudant a col.laborar l'associació Maresme de Mataró, junt amb una pila de famosos catalans.
Activitat perfecta per parlar de:
- Els diferents casos personals que ells coneguin.
- Quin tipus de vida creuen que poden arribar a tenir. 

Cap comentari:

Publica un comentari