dimecres, 7 d’octubre de 2020

L'instant precís

Tothom té els seus hobbys, les coses que valora i que estima. Cadascú té unes passions diferents, ben diverses totes elles. Fins i tot, podem arribar a tenir-ne més d'una i en algun cas fins i tot combinar-les alhora. 

Però què és la passió?

Segons el diccionari és: "Una passió és una emoció molt forta, un sentiment o un amor molt viu, que gairebé no deixa pensar. Les persones molt enamorades tenen una gran passió. Hi ha qui té passió per la música, pels esports o per la lectura."

El millor de tot, és que no té perquè ser per tota la vida la que ara tingueu, de fet, al llarg de la vida a l'anar coneixent noves coses, sovint descobreixes noves passions. Aquestes noves, fins i tot, poden fer que abandonis les antigues o fins i tot et sorprenguis d'haver-les tingut.

En aquesta activitat parlarem de quines són les vostres passions, com us sentiu quan les feu. Pot arribar a ser la nostra passió el nostre ofici? Pot una passió fer-nos canviar per complet com ens plantegem la vida que volem viure?

Penseu, que com en tot, podem tenir emocions contradictòries i per exemple una persona que toqui un instrument pot gaudir molt, o fins i tot sentir vergonya, por, nervis i enfadar-se algun moment.

Activitat:

- Digues quines són les teves passions (en cas de tenir una, pensa en alguna cosa amb la que gaudeixis molt també). 

- Posa algun exemple de quan gaudeixes molt fent-la i d'algun moment que les emocions no siguin tan positives.

- En quin moment exacte et quedaries de quan estàs fent-ho.


Activitat perfecta per parlar de:

- Pot la nostra passió esdevenir el nostre ofici?
Cap comentari:

Publica un comentari