divendres, 30 d’octubre de 2020

Tu què n'opines? L'astronauta!

Durant els anys 50-60, va haver-hi la Cursa Espacial entre la Unió Soviètica i Estats Units, per veure quina de les dues potències mundials explorava i feia més coses a l'espai. Durant molts anys, aquests dos països van tenir molts enfrontaments per veure qui tindria el domini en molts àmbits, de fet, vàries vegades van estar apunt d'iniciar la guerra nuclear. Es pot dir que encara ara no hi ha una relació molt amistosa entre ells.


Ivan Stochinikov va ser un cosmonauta soviètic que va desaparèixer en el transcurs d'una missió durant la carrera espacial i "desapareix". Amb ell, també qualsevol document que en demostri l'existència, fins que al 1997 apareixen a la llum.

Aquesta és la imatge oficial sobre els generals de la URSS que s'ocupaven de la carrera espacial rusa durant la Guerra Freda.


De fet, si no fos per qui va treure a la llum els materials guardats, ara avui en dia no sabríem de l'existència d'aquest personatge. Aquí podem veure imatges reals seves abans que fossin guardades i catalogades com a confidencials.

Imatges abans de pujar al coet en el qual va desaparèixer.


Aquesta imatge és d'ell ja vestit d'astronauta just abans de que iniciés el seu viatge a l'espai.

Aquí podem veure com l'imatge d'abans ha estat modificada, esborrant-ne Ivan, com si no hagués existit.

Què pot haver passat i per què?


Activitat perfecta per parlar de:

- Són reals les conspiracions?

- Se'ns amaga informació a la societat?

Cap comentari:

Publica un comentari