dimarts, 6 d’abril de 2021

Tabula rasa

Imagina per un moment que et borren la ment i per tan, no recordes algunes o moltes de les coses que has fet o viscut. No només això, sinó que tampoc saps ni qui ets tu, ni les persones que han format part de la teva vida.

Són moltes les pel·lícules que comencen amb aquesta premisa: Memento i Origen d'en Cristopher Nolan; la trilogia Bourne; Buscant a en Nemo o Desafío total.

A totes elles, els protagonistes de les històries intenten anar descobrint no només qui són, sinó també què pot haver passat.

- Creieu que hi ha gent a la que li passa? Coneixeu algú amb aquesta situació?

- Com creieu que es deu sentir? I com es deu sentir la gent que és al seu voltant?


Ara imagineu per un moment que no recordeu res de la vostra vida, ni tant sols com us dieu. No sabeu res del que heu fet fins ara, ni amb qui. Plantegeu-ho per un moment. Ara mirem el tràiler de la pel·lícula Memento per poder acabar de posar-nos en situació.


Un cop posats en situació, què creieu que seria el més important que sabéssiu de nou, quines 10 coses penses que són indispensables que hauríeu de saber sí o sí.


Quines coses són les més importants per a nosaltres? Quines ens fan únics, diferents i especials? Quines són les coses que ens fan ser com som, que ens defineixen?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada